Historien om mitt internettliv.

Satt her å tenkte på alle nettsider jeg har hatt opp igjennom og tenkte jeg kunne skrive litt om de.

Mitt motiv i starten med å ha hjemmeside var å lære. Og det tør jeg påstå jeg gjorde også, selvom stort sett all kunnskap nå er glemt. Har skjedd fryktelig mye de siste 10-15 årene og når man ikke driver med det daglig går det fort veldig dårlig.

Hermansen.se

Dette domene ble registrert i januar 2004 og har vært aktiv like lenge. Her har det stort sett vært blogg og fotogalleri, og blogget om stort sett det meste. De siste årene har det stort sett omhandlet fluefiske og foto. Jeg var ganske flink til å blogge regelmessig i starten, men de siste 2-3 årene har det blitt minimalt med innlegg. De første designene på dette domene lagde jeg selv, men med dalene interresse har det vært ferdig theme som har blitt benyttet.

fiskevannet.net

Dette var et tidkrevende prosjekt, dette startet mens jeg bodde i Härjedalen i Sverige. Den omhandlet fluefiske i Härjedalen, rapporter og alt som hørte med. Dette var på den tiden av livet mitt der fluefiske var eneste som betydde noe, og man fisket stort sett fra mai til oktober, nesten hver eneste dag.  Jeg var aktiv som internettfluefisker (forumbruker) og fulgte greit med.

tuxen.org

Om jeg ikke husker helt feil, så var dette mitt aller første domene. Tux er Linux-maskoten og på 90-tallet var jeg en linuxbruker og mitt IRCnick var tuxen. Og da var det naturlig for meg å ha tuxen.org som domene. Det var vel ikke så veldig mye annet enn en personlig hjemmeside.

Andre hjemmesider

Før jeg hadde egne domener hadde jeg hjemmesider i hopetall, på 90-tallet hadde jeg domener på webhotell som fulgte med når man hadde internettabonnement. Det er muligens noe som har forsvunnet mer og mer de siste 10-15 årene. Det var uansett hjemmesider som omhandlet sportsfiske og data. Dette var såpass tidlig at slike sider ikke var spesielt vanlig på nett, iallfall ikke på norsk. Hvem vet, kan være det hadde blitt noe stort om jeg ikke ga meg 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *